Mine 10 livsregler

 

Mine 10 livsregler

  1. Tænk over hvordan du bruger dine penge… Det er oftest på fornøjelser. Jeg husker sjældent den gang jeg brugte 1000 kr. på en bytur, men jeg husker stadig  ferien til Gran Canaria.
  2. Vær dig selv og stå ved det. Det er svært at vælte en som er sig selv – som er tro mod sine værdier. Sig ja til det som støtter dine værdier, og sig nej til det som ikke gør.
  3. Sig dit job op, når det hænger dig ud af halsen! Livet er for kort til at lave noget du ikke har lyst til. Når du skifter karriere, så husk at have til huslejen… Og lad så være med at spekulere over de penge du bruger og ikke tjener. Tænk på at du er ved at sikre, at du ikke spilder dit liv.
  4. Elsk dine nærmeste, fordi det er oftest dem som stiller op når lokummet brænder og alt andet synes at være væk.
  5. Vær et ordentligt menneske. Smil til kassedamen, giv et kompliment og respekter at vi alle er forskellige.
  6. Hellere lave fejl, end slet ikke at lave noget. Det hører med til livet at begå fejl, det er fejlene vi lærer af – det er ikke af vores successer.
  7. Fokuser på de gode sider i din partner – at fokusere på de dårlige vaner, er FATALT for et forhold. Vi har ALLE dårlige vaner, start med at vende blikket indad. Tænk så på alt det din partner har valg at leve med.
  8. Dyrk motion, find noget du kan lide og bliv god til det!! Din krop vil elske dig for det.
  9. Spis varieret – spis alt,  men ikke for meget af det gode….
  10. Vær ikke bange for at bede om hjælp!!! Vi kommer garanteret alle i en eller anden form for krise i løbet af vores liv, og så har vi måske brug for hjælp til at gennemleve denne.. Vi stiller også vores bil på værksted når den er i stykker – det gør vi uden at stille spørgsmål. Hvorfor så stille spørgsmål ved at søge hjælp, når vi selv synes at livet kammer over.

    KNUS Christina

    KNUS Christina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hende der - er hun ikke i flexjob... Og så træner hun som en gal... - JA! Hænger det sammen??