15 ting vigtige ting i mit skæve liv

15 ting vigtige ting i mit skæve liv

15 ting i mit skæve liv

Så kom jeg til den uundgåelige Blog post –  15 ting I ikke ved om mig!!

Revolutionerende… Hehe, men sjovt at lave en liste – lærerigt faktisk. Jeg kan bruge lister til rigtig meget, f.eks. hvis jeg mangler overblik over en given situation – eller indkøbslister, overblik over julegaver (you get the picture).

Jeg elsker lister!! Jeg laver pakkelister, lister over mine mål, værdier, fordele og ulemper ved – hvad nu end, TO-DO-lister osv. Lister hjælper mig til at få “ro i hovedet” og få overblik.

Nå tilbage til det denne post handler om –

listen med ting I ikke ved om mig – men som I ved lige om lidt 🙂

  1. Jeg hader at komme for sent, og jeg hader at vente på folk som kommer for sent. Ventetid hos læger, ventetid ved bus- og togstationer. er spild af tid i min optik. Og det stresser mig. Og så hader jeg virkelig når aftaler og planer (jeg har lagt) bliver ændret!!
  2. Jeg er ikke vild med at være i større forsamlinger, og jeg er ikke den store “small talker” jeg løber hurtigt tør for emner og (interessante) spørgsmål, og jeg undgår det helst. Jeg er ikke vild med, at være med til forsamlinger (det kan være fødselsdage, bryllup, team-building dage, julefrokoster) – fordi jeg har følelsen af, forventninger og pres og traditioner… Og small talk…. som jeg ikke kan indfri (Jeg gør det – selvfølgelig tager jeg til min venindes bryllup og alt det andet.)
  3. Jeg kan ikke lide at tale i telefon!!! Jeg føler mig klodset og taler alt for meget og for højt. Jeg kommer altid til at tale i munden på den jeg taler med. Og sker det, at der opstår tavshed i samtalen – siger jeg ofte noget helt vildt pinligt mund-lort, for at udfylde stilheden…. Det er simpelthen for kunstigt – Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg har overlevet en tid uden mobiler, Snap, MSN, SMS, MMS…
  4. Jeg blev som ung (ca. 24 år) raget på af en taxa chauffør. Derfor PIGER: SÆT JER ALTID PÅ BAGSÆDET – OG LAD VÆRE MED AT FALDE I SØVN når I kører i taxa.
  5. Jeg er vild med chokolade og er fascineret af pingviner – de overlever i ekstrem kulde med indskrænket mobilitet… Imponerende
  6. Jeg har ydet første hjælp til en-langt-ude junkie – som lå og var helt blå og havde fråde om munden
  7. Jeg har i KBH. En lang fest – jeg var ansat i parfume afd. i Magasin Du Nord. Rejste hjem fra begge steder på grund af hjemve.
  8. Jeg er tryghedsnarkoman, jeg elsker at vide hvad jeg skal i morgen og om en uge. Jeg er ikke ret hurtig til at tage imod ændringer. Men jeg har lært mig selv at holde hovedet koldt og lave en liste.. 🙂
  9. Jeg kan godt lide børn…  – Men helst mine egne. Jeg undgår situationer hvor andres børn skal have tørret numse, næse og savl. Min gag-refleks kommer alvorligt på overarbejde ved opkast og afføring. og vil helst være fri for at digge-digge med andres folks børn. Jeg er en hønemor, jeg har set mega stramt med at sige nej, og stå ved det. Det betyder bestemt ikke, at jeg aldrig siger nej, det betyder bare at jeg kommer lidt i konflikt med mig selv
  10. Jeg har altid drømt om at blive politibetjent… Jeg er kontor uddannet fra Vejle Politi. Det var det tætteste jeg kom den drøm.
  11. Mit lykketal er 13 min søn er født på stue 13 – men i veernes rus,  faldt det ikke i god jord da de kørte mig ind på stue 13 – jeg skabte mig mildest talt som en anden rockstjerne… “Hvad fanden, ikke engang på hoteller har værelse 13. Og så på et skide sygehus….” Men da smerterne var væk, og Frederik lå hos mig så verden helt anderledes lys ud. <3
  12. Ferie er dejligt, men det betyder også ændrede rutiner, og her bliver jeg nemt lidt opkørt.
  13. Jeg ser Once Upon A Time på Netflix her, (Reklamelink)når jeg laver min Cardio
  14. Jeg kører for stærkt – og har fået 1 fart bøde
  15. Jeg ELSKER gamle danske film (Reklamelink)  Hos Dansk filmskat har de 14 dages gratis prøve

LÆS OGSÅ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ting vigtige ting i mit skæve liv